Diensten

Alles-In-1 Oplossingen

Alles-In-1 OplossingenAlles wat u nodig heeft om uw bedrijf online op de kaart te zetten en te houden voor een vast bedrag per maand. In overleg met u stellen wij een strategisch plan op om uw bedrijf te presenteren op het internet.

In samenspraak met u zetten wij dagelijks onze diensten in om een maximaal resultaat te behalen. Zo heeft u al uw online activiteiten onder één dak geregeld. Praktisch, effieciënt en voordelig!

Lees meer

Social Media

Social MediaSocial Media is een uitstekend medium om nieuwe klanten te vinden, bestaande klanten op de hoogte te houden, vacatures in te vullen, uw naamsbekendheid te vergroten en nog veel meer.

Om hier succesvol mee te zijn moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen; een stratgisch plan opstellen, uw accounts op de juiste manier inrichten en er vervolgens dagelijks op een slimme en creatieve manier mee bezig zijn.

Lees meer

Webdesign

Webdesign

Wij bouwen professionele en op maat gemaakte websites, webshops en blogs. Deze zijn altijd voorzien van een content management systeem (CMS) en geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

Functionaliteit, originaliteit, vindbaarheid en uiteraard uw wensen staan centraal in alle ontwerpen. U kunt bij ons voor alles terecht, van een eenvoudige webite tot zeer uitgebreide webshops.

Lees meer

Email marketing

Email Marketing

Wilt u een email campagne opzetten of meer uit reeds bestaande campagnes halen? Wilt u effectiever kunnen aansturen op betere resultaten, gerichter uw campagnes kunnen ontwikkelen en beter kunnen segmenteren?

We beginnen altijd met het in kaart brengen van uw doelstellingen: welke boodschap wilt u uitdragen, wie wilt u bereiken, en welk resultaat heeft u voor ogen?

Lees meer